Blomkålssalat

Det kan være en rigtig god ide at blende sine grøntsager. På den måde spiser du givetvis flere grøntsager, og du bliver ikke træt af at sidde og gnaske som en kanin! I denne ret har jeg brugt blomkål, men broccoli kan sagtens anvendes.

6-8 portioner grønt
1 blomkålshoved

Dressing:
3 spsk. olie
1 spsk. citronsaft (eddike kan også anvendes)
3 spsk. persille (køb persille i frostposer, det er nemt og allerede hakket for dig)
3 spsk. dild, tørret (kan købes fx i Tiger)
Salt og peber

  • Start med at vaske blomkålen grundig og del den i små buketter.
  • Nu skal blomkålen blendes. Dette gøres ved at intervalblende – dvs. du blender 1-2 håndfulde blomkål, tømmer blenderen og fylder 1-2 nye håndfulde i og blender- og fortsætter til al blomkålen er blendet fint.
  • Efter blomkålen er blendet ligner den lidt couscous!
  • Bland alle ingredienserne til dressingen og bland den god sammen med blomkålen og smag til.
  • På billedet er der pyntet med blomster fra purløg.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar