Salat med squash, gulerod og ost

Her er en nem og simpel salat, som tilfredsstiller alle sanser. Måden hvorpå grøntsagerne er skåret ud på har meget at sige i en salat. De tynde strimler i denne salat gør den ekstra delikat. Jeg har brugt en julienneskræller købt i Kunst og Køkkentøj i Aarhus til at få fine tynde strimler af grøntsagerne. Sådan en skræller kan varmt anbefales.

Salaten er pyntet med karse, som ikke kun behøver at høre til påsken – herhjemme er det at finde året rundt.

1 person som et måltid eller til 2-3 personer som tilbehør til kød
1 squash
2 gulerødder
40 g feta, geddeost, emmentaler eller anden ost du kan lide
1 spsk. citronsaft
Skal af 1/2 citron
Grønt pynt: Karse (kan udelades)

  • Riv squash og gulerødder eller skær dem meget fint.
  • Det er kun det yderste af grøntsagerne som bruges ved en julienneskræller, resten af squashen og gulerødderne kan gemmes eller spises som snack.
  • Skær den valgte ost i små stykker og drys over grøntsagerne sammen med citronsaft og fintrevet skal af 1/2 citron.
  • Pynt evt. med karse.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar