Torskerognsfrikadeller med æg og brød

Her er en version af torskerognsfrikadeller med æg og rasp. Begge disse ingredienser bidrager til en sprød og dejligt skorpe på frikadellerne. Alternativ til disse kan du lave torskerognsfrikadeller uden æg.

4-6 personer
2-3 løg + 3 spsk. vand
450 g torskerogn fra dåse
125 g rasp / blendet daggammel brød
3 æg
1,5 tsk. spidskommen
Peber
Ca. 1 dl havregryn
Peber

  • Løgene pilles og skæres i kvarte. Blend løg med lidt vand i en blender, minihakker eller med stavblender.
  • Løg, torskerogn, rasp, æg, spidskommen og peber hældes i en skål. Rør det hele godt sammen til en ensartet fars.
  • Tilsæt ca. 1 dl havregryn eller mere til du har en passende frikadellefars.
  • Form frikadellerne og steg dem gyldne på en pande med oliemargarine.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar