Photo 27-11-13 15.36.09

Rødkålssalat med blåbær og æble

Brug denne salat som tilbehør til aftensmaden, eller brug den i madpakken.
Fordøjelsen kommer på et dejligt stykke arbejde med denne fiberrige salat. Rødkål er nemlig en grov grøntsag og fyld med sunde kostfibre.

4 personer 
500 g frisk rødkål (ca. 1/4)
15 blade frisk basilikum
125 g blåbær
1 spsk. sirup
1 spsk. citronsaft
3 spsk. olivenolie
Salt og peber
1 æble (eller pære)

  • Snit rødkålen fint enten i hånden, på mandolinjern, råkostjern eller foodprocessor.
  • Hak basilikum semifint og bland det med rødkål og tilsæt blåbær.
  • Tilsæt sirup, citronsaft, olie, salt og peber og rør rundt.
  • Snit æblet i fine skiver og tilsæt og vend rundt i salaten, så æblet dækkes af dressingen.
Print Friendly

Skriv et svar