klatkager

Klatkager med quinoa

Disse små klatkager strutter af sundhed. De supersunde quinoa giver god smag og konsistens samt masser af næring. Læs mere her om quinoa som superfood.

8-10 klatkager
300 g kogt quinoa (100 g ukogt)
3 æg
2 tsk. vaniljesukker
Olivenolie til stegning

  • Skyld quinoaen og kog den i dobbelt mængde vand i 15-20 min.
  • Afkøl quinoaen.
  • Bland quinoa, æg og vaniljesukker sammen.
  • Steg klatter af “grøden” på en pande med lidt olivenolie til de er gyldne og har fået farve på begge sider.
  • Server klatkagerne med dit ønskede fyld fx frisk frugt, skyr, sirup, syltetøj etc.

NB: Du kan sagtens nøjes med at tilsætte 2 æg, og derudover tilsætte lidt mælk, herved får du også fremragende klatkager.

Print Friendly

Skriv et svar