Billede 24-09-14 16.21.55

Chokoladesnack

Her er en sund, nem og lækker weekendsnack. Det tager ingen tid at lave og er fantastisk som fredagsslik. Du kan eventuelt udskifte riskiks med poppede popcorn eller grove cornflakes. Du kan også lave en lille fin pose med denne lækre snack og give som værtindegave – den vil helt sikkert falde i god jord.

Ca. 1 bageplade med snack
60 g riskiks, popcorn eller cornflakes af en art
45 g nødder (mandler, hasselnødder, peanuts etc.)
45 g tranebær / rosiner (eller andre tørrede frugter)
30 g kokosflager eller kokosmel
150 g mørk chokolade (70 %)

  • Riskiks knækkes i små stykker og blandes med nødder og tranebær.
  • Smelt chokoladen og bland den i blandingen med riskiks.
  • Bland det hele godt sammen, så chokoladen er godt fordelt.
  • Hæld blandingen ud på et stykke bagepapir og lad denne lækre snack tørre – evt. i køleskabet.
  • Opbevares i lufttæt beholder eller i plastikpose – enten i køleskab eller på køkkenbord.
Print Friendly

Skriv et svar