Billede 12-06-2016 09.05.09

Müslibar med kondenseret mælk

Disse müslibarer er bare supernemme – idet der anvendes kondenseret mælk. Du kan købe kondenseret mælk i de fleste supermarkeder bl.a. Rema1000, Kvickly, Bilka, Føtex. Du kan også læse mere om kondenseret mælk her.

20 stk. (afhængig af hvor store eller små du skærer dem)
1 dåse kondenseret mælk
250 g havregryn
75 g kokosmel (kan erstattes af 50 g havregryn)
100 g tørret frugt (dadler, figner, svesker, tranebær, rosiner)
125 g blandede kerner (solsikkefrø, sesamfrø, hørfrø)
125 g blandede nødder (mandler, hasselnødder, valnødder, peanuts)

  • Skær den tørrede frugt i små stykker.
  • Hak nødderne groft. 
  • Bland havregryn, kokosmel, tørret frugt, kerner og nødder.
  • Tilsæt kondenseret mælk og rør massen ensartet.
  • Hæld massen i en bradepande beklædt med bagepapir.
  • Müslibarerne må gerne være ca. 1,5 cm høje. Form massen firkantet og flad med hænderne. Det kan være en fordel at gøre hænderne lidt våde.
  • Bages ved 130 grader i 1 time.
  • Afkøles let og skæres i passende stykker.
  • De kan opbevares i en frysepose på køl eller køkkenbord – eller i kagedåse.
Print Friendly

3 tanker om "Müslibar med kondenseret mælk"

  1. Pingback: Et par opskrifter | kringlet

Skriv et svar