kanel

Nemme kanelsnegle

Disse kanelsnegle er bagt med bagepulver, hvilket gør at de ikke skal hæve. Derved kan du hurtigt fremtrylle lækre hjemmebagte kanelsnegle, der dufter i hele hjemmet. Ikke nok med at de er nemme – så er de også utrolig lækre og luftige.

8 stk.
Dej:
300 g hvedemel
50 g grahamsmel
1 spsk. bagepulver
1 knsp. salt
2 spsk. sukker
1 tsk. stødt kanel
80 g oliemargarine (eller smeltet smør)
1 æg (kan udelades)
2 dl mælk eller vand

Fyld:
1 tsk. stødt kanel
70 g brun farin
1 spsk. oliemargarine

  • Bland hvedemel, grahamsmel, bagepulver, salt, sukker og kanel i en skål.
  • Tilsæt smør og æg og rør godt.
  • Tilsæt mælken lidt efter lidt til dejen føles rigtig og færdig – ikke for tør.
  • Rul dejen ud til en rektangel på 30×25 cm.
  • Bland ingredienserne til fyldet og bred det ud over dejen, og rul dejen til en pølse.
  • Skær den i 8 stykker og anbring dem på en bageplade med bagepapir.
  • Bag dem i ovnen ved 180 grader i ca. 25-35 min. Hold øje med dem undervejs.
  • Afkøl kanelsneglene.
  • Pynt med hvid chokolade og frysetørret hindbær eller med almindelig glasur.
Print Friendly

Skriv et svar