Raw minicupcake

De fleste raw kager er baseret på dadler. I denne version har jeg anvendt svesker, som fungerer fortrinligt til disse cupcakes. Toppingen gør smagsoplevelsen ekstra delikat og bør ikke undværes. Inspirationen til denne opskrift stammer fra bloggen “The Food Club”.

Ca. 20 stk.
1,5 dl usaltede cashewnødder eller mandler
1 spsk. chiafrø eller hørfrø
4 spsk. kokosmel
20 stk. svesker
1 spsk. frysetørrede hindbær
2-3 spsk. vand

Topping:
2 spsk. agavesirup
2 spsk. meget blødt smør
3 spsk. kakaopulver

  • Blend alle ingredienserne til kagen i en foodprocessor.
  • Fordel 1 tsk. af kagemassen i små cupcakesforme – tril dem gerne lidt runde.
  • Bland de 3 ingredienser til toppingen og pynt hver kage med dette.
  • Lad disse minicupcakes stå i køleskabet i 2 timer, hvorefter de er klar til servering.
  • De kan fint holde sig i køleskabet i 3-4 dage.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar