kebab

Kebabæg i pitabrød

Gulerødder er kendt for at være gode for vores øjne og synet generelt, hvilket skyldes det høje indhold af betakaroten, som kroppen omdanner til A-vitamin. Gulerødder er både billige og fås hele året rundt, så dette formidable fyld til pitabrød kan du meget nemt tilberede en hverdagsaften, da hele processen maksimum tager 25 min. Så du får god sund fastfood til alle glade munde.

2 personer
3-4 gulerødder, ca. 300 g
1/2 tsk. paprika
1 tsk. karry
3 æg
Salt og peber
2 fuldkornspitabrød
1 lille romainesalat

  • Riv gulerødderne fint eller groft.
  • Steg gulerødderne på en pande i nogle minutter.
  • Tilsæt paprika, karry, salt og peber.
  • De 3 æg tilsættes.
  • Rør det hele godt igennem, så æggene bliver som scrambled æg.
  • Varm pitabrødene efter anvisning på pakken.
  • Fyld pitabrødene med salat og æggemasse og server.
Print Friendly

Skriv et svar