Gulerodssalat med kokos og blåbær

Den traditionelle gulerodssalat med rosiner og solsikkekerne lever i bedste velgående, men indimellem kan det være forfriskende med en ny smagsversion. Her er et bud på en ny version, som måde er frisk, lækker og smagfuld. Udover at egne sig til frokost eller aftensmad kan du med fordel medbringe denne nemme salat til en buffet eller servere den til brunchbordet. Kokoschips er noget ganske særligt og smager helt fortryllende. De er både sprøde og saftige. Du finder kokoschips i større supermarkeder og i helsekostbutikker.

1 person
200 g gulerødder
1 håndfuld blåbær
2 spsk. kokoschips
Saft og skal af 1/2 citron
1 tsk. olie

  • Riv gulerødderne fint.
  • Bland alle ingredienserne sammen og nyd denne supersunde salat til frokost med et stykke brød til eller til aftensmad til et stykke kød eller fisk.

Tip: Riv gerne 1 kg gulerødder på foodprocessoren, og opbevar de revne gulerødder i en lufttæt beholder i køleskabet. Derved har du fundamentet til en meget nem salat ugen frem. Du kan også fryse revne gulerødder og bruge dem, når du skal bage brød.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar