Kartoffeltærte

Kartoffeltærte med spinat

Opskriften på denne tærte er nem at lave, da der ingen tærtebund er. Det kan kaldes en alt-i-en-tærte. Den er et rigtig godt alternativ til scrambled eggs til en brunch, hvor den helt sikkert vil frembringe og høste mange roser blandt gæsterne. Den smager godt lun, men er også god kold. Den kan fint tages med til et arrangement eller på en picnic. Den er også helt fortrinlig til aftensmad, med en grøn salat til.

1 tærte
300 g kartofler
100 g spinat, frossen
1 løg
5 æg
1 dl olie
75 g hvedemel
50 g grahamsmel
1 tsk. bagepulver
1/4 tsk. muskatnød
1/2 tsk. paprika
Salt og peber
50 g revet ost / feta

  • Rens kartoflerne og skær dem i tern. Kog dem møre.
  • Hæld kogende vand over den frosne spinat, og vrid vandet fra spinaten.
  • Spinat og løg svitses i lidt olie på en pande.
  • Alle ingredienserne røres sammen.
  • Smør en tærteform eller beklæd den med bagepapir.
  • Kom dejen i tærteformen.
  • Bag tærten ved 180 grader i 40 min.
Print Friendly

Skriv et svar