squash

Squashruller med feta og tranebær

Disse smukke squashruller er perfekte til et tapasbord eller som en forret. De er meget nemme at lave, men smager bedst på selve dagen, hvor de er lavet. Har du ekstra fyld tilbage, kan du bruge det som fyld til grillede peberfrugter. Du kan også tilsætte yoghurt til fyldet, så det bliver lidt tyndere og bruge fyldet som en dressing til ovnbagte kartofler.

6 stk. ruller
1 stk. squash
150 g feta
150 g skyr (eller cremefraiche, græsk yoghurt, kvark m.m.)
40 g tranebær, tørrede
Salt og peber
Citronskal

  • Squash skæres i 6 tynde skiver, som steges gyldne på en pande med olie/smør.
  • Bland feta, skyr og tranebær med salt og peber.
  • Smag til med citronskal.
  • Læg 1 skefuld fyld på en squashskive og rul squashen rundt om fyldet og slut evt. af med en tandstik, så rullen forbliver rund.
  • Forsæt med de resterende squashruller.
Print Friendly

Skriv et svar