Pebernødder med appelsinskal

Dette er de absolut bedste pebernødder du med stor sandsynlighed kommer til at smage. De er krydret og har en helt særlig varme, syrlighed og sødme, idet der er tilsat appelsinskal. Bring julestemningen frem med hjemmebagte pebernødder, så bliver der glade smil.

Til ca. 150 stk.
125 g sukker
125 g smør, stuetempereret (alternativ let smeltet)
1 æg
1 tsk. fintrevet appelsinskal
275 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1/2 tsk. kanel, stødt
1/2 tsk. kardemomme, stødt
1/4 tsk. ingefær, stødt
1/2 tsk. hvid peber, stødt

  • Rør sukker og smør grundigt sammen.
  • Tilsæt æg og appelsinskal.
  • Tilsæt alle de tørre ingredienser og saml dejen – den skal være blank og smidig.
  • Udrul dejen i tynde pølser og skær disse i ca. 150 små stykker, som trilles til kugler.
  • Sæt dem på bageplader med bagepapir.
  • Bag dem ved 200 grader i ca. 10 min. – til de er gyldne.
  • Lad pebernødderne køle af inden de lægges i en kagedåse.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar