Hummus med peanuts

Jeg elsker peanutbutter – ligeledes hummus. Derfor måtte en kombination af disse to pragtfulde smørepålæg også være helt fantastisk. Og rigtigt nok – det smager himmelsk. Anvendelsesmulighederne er mange: pålæg på brød, fortyndet med ekstra vand til dip til grøntsagsstave eller som element i en dressing til salaten. Fedtindholdet i peanutbutter er højt, men ved at bruge kikærter sammen med peanuts, får du færre kalorier, flere sunde kostfibre og gode vegetabilske proteiner.

Ca. 300 g smørepålæg
100 g kogte kikærter (dem fra dåse er ok)
100 g saltede peanuts
Vand

  • Blend kikærter, peanuts og lidt vand i en foodprocessor til det er helt ensartet – blend gerne 2-3 minutter.
  • Du tilsætter lige nøjagtig så meget vand, som du ønsker, til du har den rette konsistens, så det kan bruges som smørepålæg.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar