Chokoladepandekager med hindbær

Jeg ELSKER pandekager, og en chokoladeversion er bestemt værd at prøve. Jeg tilsætter ikke sukker til mine pandekager, da jeg hellere vil kunne styre mængden at sukker/sirup, som jeg kommer oven på pandekagerne, når de er færdigbagt.

10 stk. pandekager
200 g hvedemel
3 spsk. kakaopulver
2 spsk. frysetørret hindbær
1 tsk. bagepulver
1/2 tsk. citronsaft eller eddike
4-5 dl vand, sojamælk eller anden mælk

 • Bland mel, kakaopulver, hindbær og bagepulver sammen. Tilsæt citronsaft.
 • Mælken tilsættes lidt efter lidt og der røres til en ensartet tynd pandekagemasse uden klumper.
 • Steg pandekagerne helt tynde i olie på en varm pande på begge sider.
 • Spis pandekagerne med dit favoritfyld fx hindbærsovs, revet mørk chokolade og sirup
Print Friendly, PDF & Email

2 tanker om "Chokoladepandekager med hindbær"

 1. Jenny

  De ser lækre ud, men er de ikke svære at vende, når der ikke er æg i? Min “straf” når jeg forsøger men sundere pandekager er som regl, at de går i stykker, når jeg vender dem, men dine ser så pæne ud.

  Svar
  1. katrineeld

   Hej.
   Jeg har også forsøgt med forskellige opskrifter uden æg, og også oplevet det du beskriver. Men lige præcis denne opskrift gav ingen problemer, så jeg håber det vil lykkedes for dig også.

   Svar

Skriv et svar