Billede 31-05-15 21.13.32

Rabarber- og kokoscookies

Cookies er altid et hit. Rabarber kan også bruges som små skønne farverige nuancer i cookies. Kombinationen med kokos og en snært af kardemomme gør hele smagsoplevelsen fuldkommen. Du kommer ikke til at fortryde, at du har bagt disse cookies. Inspirationen til disse cookies er fra bloggen hovkonditorn.blogspot.dk.

Ca. 20 stk.
120 g smør, blødt (stuetemperatur)
1,5 dl sukker
1 æg
3,5 dl hvedemel
1/2 tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
1/2 tsk. kardemomme
1 dl kokosmel
1,5 dl rabarber (fintsnittet i tern)

  • Smør, sukker og æg blandes sammen.
  • Hvedemel, bagepulver, salt, kardemomme, kokosmel og rabarber i små tern blandes også sammen.
  • Melblandingen røres i smørblandingen.
  • Læg 1 spsk. dej til cookies på bageplader med bagepapir og fortsæt til der ikke er mere dej.
  • Husk at der skal være god afstand mellem dejklatterne. Tryk dejklatterne flade med din hånd.
  • Bages ved 175 grader i 10-15 min.
  • Lad den afkøle efter bagning.
  • Tip: De kan fryses.
Print Friendly

Skriv et svar