pizza med tomat

Pizza med pesto og tomat

Pizza er altid et kæmpehit, særligt den hjemmelavede version. Denne pizza må siges at være den nemmeste nogensinde, og den smager tilmed himmelsk. Du kan bruge en god økologisk grøn pesto – enten købt eller hjemmelavet.

Fuldkornspizzabund:
3 pizzaer
2,5 dl lunken vand
15 g gær
Ca. 190 g fuldkornsmel
Ca. 190 g hvedemel
1 tsk. salt

Topping:
5 spsk. grøn pesto
5 friske tomater
3 spsk. revet parmesan

  • Gæren opløses i vandet. Tilsæt mel og salt og rør til du har en fast dej, der kan æltes.
  • Lad evt. dejen hæve i 30 min.
  • Del dejen i 3 stykker og rul dem ud på et meldrysset bord.
  • Smør pesto på pizzabundene.
  • Skær tomaterne i tynde skiver med en brødkniv, det er nemlig nemmest.
  • Læg skiverne på pizzaen og riv lidt parmesan henover.
  • Bages i en 250 grader varm ovn i 10-15 min.
Print Friendly

Skriv et svar