Grøn lykke – fyldt med grøntsager

Efter erhvervelse af en Slowjuicer og bøgerne Juice & Co. af Louisa Lorang samt Super grønne juicer og smoothies af Mads Bo, skal der juices igennem. Ofte er morgenstund lig med denne grønne herlighed herhjemme. Det er totalfedt at kunne drikke grøntsager, og ikke kun frugter. Her er opskriften på en grøn lyksaglig juice, som kun bringer det bedste frem i dig efterfølgende. Du bliver dejlig sund og glad. Opskriften er inspireret af en opskrift fra Louisa Lorangs bog Juice & Co.

1 person / 1 glas
2 stilke bladselleri
2 appelsiner, uden skræl (eller 1 citron)
3 blade savoykål (eller 1 hjertesalat)
1 broccolistok (80 g)
1 lille stykke ingefær (1 cm)

  • Juice alle grøntsagerne i en slowjuicer eller saftpresser og server kold.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar