Kartoffelsalat – med salat i!

Klassisk kartoffelsalat består af kartofler og cremefraichedressing – måske tilsat purløg og evt. radiser. Men det er så også det grønt, der er i den kartoffelsalat. I denne opskrift er der faktisk anvendt salat – den grønne af slagsen! Mælkeprodukter er helt udeladt. Det gør bestemt ikke spor ved smagsoplevelsen, og du vil ikke fortryde at lave denne salat som tilbehør til grillmaden.

4 personer
700 g kartofler
1 salathoved fx frisé eller krølsalat
1/4 savoykål
4 forårsløg
5 spsk. kapers
2 spsk. olivenolie
1,5 spsk. citronsaft
1 spsk. honning
Salt og peber

  • Kog kartoflerne møre og lad dem køle lidt af.
  • Skær salat og savoykål i mindre stykker.
  • Skær forårsløg i fine stykker.
  • Bland ingredienserne til dressingen: olie, citronsaft, honning, salt og peber sammen.
  • Skær kartoflerne i mindre tern.
  • Bland alle ingredienserne sammen til en dejligt kartoffelsalat.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar