Top-lækker salat

Her er en skøn salat fyldt med proteiner og fibre fra bønner. Særligt dressingen er i top og giver en fantastisk blød, cremet og fed smagsoplelse til salaten. Du bruger det salathoved du synes bedst om.

4 personer
1 salathoved
5 tomater
200 g grønne bønner, frosne
1 håndfuld oliven
200 g brune bønner eller kikærter (udblødte og kogte eller fra dåse uden væsken)
Revet parmesan

Dressing:
1 spsk. sennep
2 spsk. mayonnaise
1 tsk. citronsaft
1 tsk. honning
Salt og pebver

  • Salathovedet renses og rives i mindre stykker – du kan også snitte det med en kniv.
  • Tomaterne skæres i tern.
  • De grønne bønner koges nogle minutter, så der stadigvæk er bid i dem. Snit dem i mindre stykker.
  • Oliven skæres i mindre stykker.
  • Alle ingredienserne til dressingen blandes og smages til.
  • Bland salaten sammen og fordel bønnerne over salaten.
  • Drys med friskrevet parmesan.
  • Dressingen hældes over salaten lige inden servering.
  • Pynt evt. med friske basilikumblade.
  • Velbekomme.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar