Billede 21-11-2015 08.40.43

Lakselasagne

Lakselasagne med spinat og pesto smager virkeligt godt. Adam og James Price har inspireret mig til at tilsætte pesto til fiskelasagne, og du vil ikke fortryde det.  Køb gerne en god grøn økologisk pesto. Server lasagnen med en frisk salat.

4 personer
1 løg
600 g frosset spinat (helbladet eller hakket)
700 ml mælk (evt. lidt hvedemel til at jævne sovsen med)
½ tsk. spidskommen
½ tsk. røget paprika
½ tsk. muskat
½ tsk. salt
½ tsk. peber
175 g røget laks i tynde skiver, skåret i mindre tern
4 spsk. grøn pesto
9-12 fuldkornslasagneplader
50 g revet ost

  • Hak løg og svits i en gryde med lidt olie.
  • Kom den frosne spinat i en tykbundet gryde. Damp spinaten ved kraftig varme og under omrøring ca. 10 min. – eller til vandet er fordampet.
  • Tilsæt mælk og kog den ind ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 10 min.
  • Tilsæt krydderier, løg og laks.
  • Del spinatstuvningen i 5 portioner.
  • Læg lagvis i et ovnfast fad – en skefuld spinatstuvning – lasagneplader – pesto – spinatstuvning – lasagneplader – pesto – spinatstuvning – lasagneplader – pesto – spinatstuvning – lasagneplader – pesto og spinatstuvning – slut af med revet ost.
  • Bag lasagnen ved 175 grader i ca. 30 min.
  • Lad lakselasagnen hvile tildækket i ca. 10 min.
  • Velbekomme.
Print Friendly

Skriv et svar