Chokoladebrud

Ønsker du en ultranem og utrolig lækker chokolade er denne version et rigtig godt valg. Du bestemmer selv chokoladen, hvilken type og kakaoprocent. Hvad angår pynten på chokoladen er der også frit valg.

Mørk version
200 g mørk chokolade
2 tsk. frysetørret hindbær
1 spsk. kokosflager
Revet skal af 1/2 økologisk citron

Hvid version
200 g hvid chokolade
2 tsk. frysetørret solbær
20 g hasselnødder, hakket
Revet skal af 1/2 økologisk citron

  • Smelt chokoladen. Enten i mikroovnen, over vandbad eller i en chokoladesmelter.
  • Smør den smeltede chokolade ud på et stykke bagepapir. Chokoladen må gerne være ca. 2-3 mm tyk.
  • Drys det ønskede fyld på og lad chokoladen størkne, gerne i køleskabet.
  • Bræk chokolade i passende stykker og de er klar til servering.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar