Billede 17-01-2016 09.52.42

Peanutbutterbrownies

Chokolade og peanutbutter er en himmelsk kombination. Her er de 2 lækre ingredienser samlet til en brownie. Faktisk er denne brownie helt uden smør, hvor der til gengæld er brugt peanutbutter. Fedtsammensætningen i nødder – også peanuts – er en sundere sammensætningen end i smør, derfor er denne brownie en sundere udgave af sin slags. I stedet for at drysse peanuts over kagen kan du bruge små stykker af chokolade.

24 stk.
225 g peanutbutter (med eller uden stykker af peanuts)
225 g mørk chokolade
150 g sukker
3 æg
1 tsk. vaniljepulver
4 spsk. vand (eller mælk)
100 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
125 g peanuts, saltede (kan sagtens udelades)

  • Smelt peanutbutter og chokolade over vandbad.
  • Pisk sukker og æg godt sammen med en elpisker.
  • Tilsæt vanilje, vand, hvedemel og bagepulver til æggeblandingen og rør rundt.
  • Tilsæt den smeltede peanutbutter- og chokoladeblanding til dejen.
  • Hæld den i et ovnfast fad med bagepapir (ca. 20×25 cm).
  • Fordel peanuts over kagen.
  • Bag kagen ved 180 grader i ca. 20-25 min.
  • Server evt. med lidt cremefraiche/skyr og frisk frugt.
Print Friendly

En tanke om "Peanutbutterbrownies"

Skriv et svar