Honningis

Her er en helt utrolig nem måde at lave hjemmelavet is på. Er du vild med smagen af honning, er du vild med denne is. Du kan sagtens tilsætte ekstra smag.

13 muffinsforme af silikone
2,5 dl piskefløde
100 g honning
4 pasteuriseret æggeblommer – ca. 80 g

  • Fløden piskes til let skum.
  • Honning og æggeblommer piskes godt sammen, så det bliver en såkaldt æggesnaps.
  • Bland flødeskum med honningmassen.
  • Beklæd en form med husholdningsfilm og hæld ismassen heri og stil i fryseren gerne til næste dag eller minimum 3 timer.

Tip: Du kan også fryse isen i forme af silikone. Jeg brugte en muffinsform af silikone. Herved er der små is klar til forskellige lejligheder og de er nemme at få ud af formen. Isen er også hurtigere klar ved dette trick – 1,5-2 timer i fryseren og du har skøn is. De små krystaller som ofte dannes i hjemmelavet is undgås ved at lave isen i små forme, da isen derved ikke skal ud og tilbage i fryseren hele tiden.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar