Chokoladedrik – banan og avokado

Smagen af chokolade – mums. Smagen af kokos – mums. Denne chokoladedrik er fantastisk til eftermiddagssnack. Helt genialt er det, hvis du lader drikken stå i køleskabet et par timer. Herefter vil massen nemlig stivne, og du har derfor en chokolademousse, som kan nydes med en ske. Tilsæt gerne lidt frisk frugt til chokolademoussen.

2 portioner
2 bananer, modne
2,5 dl kokosmælk
1 avokado
3 spsk. kakaopulver
1/2 tsk stødt kardemomme (valgfrit)

  • Alle ingredienserne blendes sammen.
  • Tilsæt evt. vand afhængig af hvor flydende drikken skal være.
  • Ønsker du en chokolademousse kan du evt. tilsætte 2 tsk. chiafrø inden du stiller moussen på køl. Du kan også helt udelade chiafrø.

Tip: Når du har hældt massen fra blenderen over i dit glas eller din beholder, er der lidt chokoladeguf tilbage i blenderen. Her kan du hælde kogende vand ned i blenderen, evt. tilsætte lidt sirup og wupti du har varm kakao.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar