Tomat- og peberfrugtsuppe

Tomatsuppe er NEM aftensmad. Her er en version med flere forskellige grøntsager og stadigvæk den smukke røde farve, som gør suppen utrolig lækker at se på. Server lunt brød hertil. Du kan eksempelvis pynte suppen med lidt forårsløg eller hakket persille eller en skefuld cremefraiche.

4 personer
2 stk. røde peberfrugter
2 stk. store gulerødder
250 g knoldselleri
2 stk. forårsløg
1 spsk. olivenolie
1 dåse tomat (400 g)
1 liter bouillon
2 tsk. paprika
1/2-1 tsk. røget paprika
1 tsk. spidskommen
Salt og peber

  • Rens og skær alle grøntsagerne i mindre stykker.
  • Opvarm olien i en gryde og tilsæt grøntsager og svits i ca. 3 min.
  • Tilsæt resten af ingredienserne til suppe og lad den simre i 20-30 min.
  • Blend suppen med en stavblender og smag til.
  • Velbekomme og nyd den.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar