Broccoli- og ærtesuppe

Lækker grøn suppe, som er perfekt til aftensmad med dejligt lunt brød eller som en forret toppet med hakkede mandler og revet citronskal. Både broccoli og ærter kan bruges fra frost til denne opskrift, så efter en lang og travl dag, kan aftensmaden klares uden indkøb, og på kun 25 minutter.

2 personer
1 løg
1/2 spsk. olivenolie
1/4-1/2 liter vand
150 g broccoli, frisk eller frost
150 g ærter, frost
1 fed hvidløg
Skal af 1 økologisk citron
1 tsk. salt
1/2 tsk. peber
1/2 tsk. spidskommen
1/4 tsk. muskat, stødt

  • Snit løget i mindre stykker og svits i en gryde med lidt olie.
  • Tilsæt vand sammen med broccoli i mindre stykker, ærter, hvidløg og citronskal.
  • Lad suppen koge i 15-20 min.
  • Blend suppen til en jævn konsistens og smag til med krydderier.
  • Nydes varm.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar