Billede 10-10-2016 14.22.06

Brownie med hvid chokolade og valnødder

Slår sukkertrangen ned som et lyn her i hverdagen eller i weekenden – det gør den med ufravigelig sikkerhed hos os – kan du hurtigt fremstille denne lækre brownie. Du kan også lave kagen til muffins. Det fordelagtige ved selv at bage sine kager er, at du præcis ved, hvad der er i dem. Et stykke af denne kage til kaffen evt. tilsat lidt is – ja, så er lykken gjort. Opskriften er med inspiration herfra.

15 stykker
200 g mørk chokolade
250 g smør
400 g sukker
5 æg
200 g hvedemel
1/2 tsk. salt
1 dl kakaopulver
100 g hvid chokolade
200 g valnødder

  • Smelt mørk chokolade og smør i en gryde over meget svag varme under jævnlig omrøring.
  • Pisk sukker og æg sammen et par minutter, og tilsæt chokolade-smørblandingen.
  • Sigt mel, salt og kakaopulver over dejen og rør den ensartet.
  • Tilsæt hakket hvid chokolade og hakkede valnødder.
  • Fyld dejen i en form ca. 30 x 40 cm eller mindre, afhængig af hvor høj din kage skal være.
  • Bages 25-30 minutter ved 180˚, kagen skal ikke være helt gennembagt.
  • Tjek med en kødnål, og lad den være lidt ubagt inde i midten, så er den helt perfekt.
Print Friendly

2 tanker om "Brownie med hvid chokolade og valnødder"

Skriv et svar