Pandekager med kastanjemel

Pandekager er et hit uanset hvad. Morgenmaden kan byde på pandekager eller som eftermiddagssnack og vigtigst af alt som dessert. Her en en version lavet udelukkende af kastanjemel, som giver en skøn sødme og en let smag af nødder. Biogan har sponsoreret kastanjemelet, tak for det. Læs mere om kastanjemel her og få en opskrift på vafler med melet.

6-8 pandekager
2,5 dl kastanjemel
1,25 dl mælk
1,25 dl vand
1 æg
1 spsk. smeltet smør
1/4 tsk. salt

  • Si kastanjemelet.
  • Pisk kastanjemel og mælk sammen.
  • Tilsæt vand (hold lidt igen), æg, smør og salt og pisk til dejen er glat og ensartet.
  • Tilsæt mere vand afhængig af konsistensen på dejen.
  • Steges til pandekager på en varm pande med smør.
  • Server pandekagerne med den ønskede topping.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar