Tarteletter med stuvet porre

Her er et alternativ til tarteletfyld. Til endnu en variation kan du lave stuvet spinat som tarteletfyld. Brug dem ved en lækker buffet, til forret eller som hovedret.

4 tarteletter
1 porre
1 tsk. smør
2 dl mælk
1 spsk. mel
1/2 tsk. smør
1/4 tsk. muskatnød
Salt og peber

  • Rens porren grundigt. Skær den over på langs og herefter i tynde skiver.
  • Fyld en gryde med vand og læg porreskiverne heri, og rens dem endnu engang. Hæld vandet fra.
  • Sauter porre med 1 tsk. smør i ca. 5 min. til porren er mør og blød.
  • I en ny gryde laves stuvningen. Smelt smør, tilsæt mel og rør rundt.
  • Tilsæt mælk og lad stuvningen blive tyk og cremet.
  • Tilsæt muskatnød, salt og peber.
  • Til sidst tilsættes porre og det hele varmes igennem.
  • Smag til.
  • Server i lune tarteletter og pynt evt. med karse på toppen.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar