Billede 16-02-2017 15.55.19

Kokosmakroner med kondenseret mælk

Kokosmakroner er ultranemme og meget hurtigere at lave. Denne version af kokosmakroner er lavet med kondenseret mælk, som giver en dejlig sødme til makronerne, samtidig holder den kondenserede mælk sammen på kagerne. Et twist i opskriften her består af tilsætningen af havregryn. Dette bidrager med ekstra konsistens og en fantastisk nuance til de færdigbagte makroner. Frysetørret bær giver et smukt udseende og tilføjer en lille syrlig smag, som de ellers meget søde makroner nyder godt af.

25 toppe
350 g kokos
50 g havregryn
2 spsk. frysetørret hindbær, brombær eller jordbær
1/2 tsk. vaniljesukker
400 g kondenseret mælk (1 dåse)
100 g mørk chokolade

  • Bland kokos, havregryn, frysetørret bær, vaniljesukker og kondenseret mælk i en skål.
  • Form 25 toppe på en bageplade med bagepapir.
  • Bag toppene midt i ovnen ved 175 grader i ca. 10 min.
  • Afkøl toppene, og dyp dem i smeltet chokolade.
  • Opbevar dem i en tætsluttende beholder i køleskabet. De holder sig fint friske i op til 1 uge. De kan også fryses.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar