Pestosnegle

Pesto er altid et hit. Den er nem at lave selv, og den er meget nem at købe. Der findes rigtig mange lækre og økologiske varianter, som kan købes med hjem. Den måske mest simple ret må være pasta med pesto! Pesto er også genialt til pestosnegle. De kan bruges som tilbehør til den gode middag eller som snack om eftermiddag eller i madpakken. Pestosnegle vil altid brillere ved en buffet eller i picnickurven. Du kan med snilde lave en stor portion pestosnegle og fryse dem, når de er færdigbagt. Når du skal bruge de frosne pestosnegle, lægger du dem på køkkenbordet, så de langsomt kan tø op. Efterfølgende kan de evt. lunes efter behov. Opskriften er inspireret af en ligende i Magasinet Isabellas.

30 stk.
15 g gær
3 dl lunkent vand
400 g hvedemel
2 tsk. salt
2 spsk. olivenolie
1 glas grøn pesto

  • Rør gæren ud i lunkent vand.
  • Tilsæt mel lidt efter lidt.
  • Tilsæt salt og olie, og når dejen er lind, ælter du den godt igennem på bordet.
  • Lad den hæve mindst 1 time, og lad den gerne hæve til dagen efter i køleskabet.
  • Rul dejen tyndt ud til ca. 30 x 60 cm.
  • Smør pestoen på, og rul dejen til en 60 cm lang roulade.
  • Skær sneglene ud, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  • Du kan også lægge dem i små muffinforme, så får de en anden fin form.
  • Bag sneglene ved 200 grader i ca. 12 minutter, til de er gyldne.
  • Afkøl dem på en rist.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar