Jordbærtiramisu

Dette må være den nemmeste dessert! Den tager ingen tid at lave og er ultralækker og sommerfrisk. Desserten er ikke lavet som en traditionel tiramisu, hvilket gør den endnu hurtige og lettere at lave.

8 personer
500 g jordbær
3 dl piskefløde
2 spsk. flormelis
1 stang vanilje, vaniljesukker kan også bruges
1 pakke ladyfingers
1-2 dl stærk kaffe
1 økologisk appelsin

  • Find et fint glasfad eller form som din jordbærtiramisu skal laves i ca. 20×20 cm.
  • Skær jordbær i skiver.
  • Pisk fløden stiv og pisk til sidst flormelis og vanilje i.
  • Vend ladyfingers hurtigt i kaffen og fordel dem i dit fad, så bunden er dækket.
  • Fordel halvdelen af flødeskummet herover.
  • Fordel skiver af jordbær herover.
  • Riv halvdelen af appelsinen herover.
  • Fortsæt med endnu et lag.
  • Stil desserten på køl til den skal serveres.

Tip: Du kan fint lave desserten dagen før den skal serveres.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar