Vegetarisk korma

Klassisk kylling korma, er en skøn indisk cremet og krydret gryderet med kylling. Opskriften her er en vegarisk version af gryderetten. Kormaretten her smager fantastisk, er nem at tilberede og fuld af god smag.

2 personer
3 bagekartofler
1 løg
2 fed hvidløg
1-2 spsk frisk ingefær
200 g kikærter fra dåse
1 spsk. karry
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. spidskommen, koriander og kardemomme
1/4 tsk. stødte nelliker, kanel og muskatnød
3 tomater
4 store håndfulde frisk spinat
1/2 frisk chili
Salt og peber
1 dl neutral yoghurt
2 tortilla-wraps

  • Skær kartoflerne i tern og steg dem møre og let gyldne i lidt olie i 10-12 min. Tilsæt evt. lidt vand.
  • Hak løg, hvidløg og riv ingefær.
  • Tilsæt disse til kartoflerne og steg videre et par minutter.
  • Vend kikærter og krydderier i og steg lidt.
  • Skær tomaterne i tern og skyl spinaten og tilsæt disse til retten.
  • Smag til med chili, salt og peber.
  • Lun tortilla på en varm pande.
  • Anret kormaretten på tallerkner, drys med lidt kold yoghurt.

Tip: 2 spsk. garam masala kan erstatte spidskommen, koriander, kardemomme, nelliker, kanel og muskatnød.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar