Chokoladecookies

Chokoladecookies er altid gode og lækre. Disse er fyldt med chokoladesmag, sprødhed og lækkerier. Perfekte for en chokoladeelsker – og for alle der elsker noget lækkert til ganen. Disse cookies er uden æg! Som erstatning herfor er brugt et chiaæg. Chiafrø har den evne at de suger utrolig meget vand til sig og danner en slimet konsistens. Et chiaæg består af 1 spsk. chiafrø og 3 spsk. vand.

24 cookies
1 spsk. chiafrø
3 spsk. vand
150 g sukker
100 g hvedemel
30 g kakao
100 g havregryn
1/2 tsk. bagepulver
75 g smør, smeltet
80 g æblemos
50 g mørk chokolade, hakket

  • Bland chiafrø og vand og lad det stå minImum 10 minutter.
  • Bland sukker, hvedemel, kakao, havregryn og bagepulver i en skål.
  • Smelt smørret og bland det med æblemos og chiafrø.
  • Tilsæt dette til de tørre ingredienser og bland hakket chokolade i dejen.
  • Læg 1 spsk. dej på en bageplade med bagepapir og forsæt til du ikke har mere dej. Du skal bruge 2 bageplader.
  • Mas dejklatterne let med bagsiden af en ske, så de bliver lidt mere flade.
  • Bages ved 180 grader i 10-12 min.
  • Lad dem afkøle og opbevar dem i en lufttæt beholder.

Tip: De kan sagtens fryses.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar