Skyr med hirsegrød og frugt

Du kan lave grøden som beskrevet nedenfor, eller du kan lave denne opskrift på hirsegrød med appelsin til morgenmad og gemme 1/3 af portionen til denne morgenmad. Opskriften er udarbejdet af Lone Kjær til Årstiderne.

2 personer
Hirsegrød:
40 g hel hirse
15 g havregryn
1 dl mælk
1/2 dl vand
1 knsp. salt

Derudover:
350 g skyr
Frugt fx 4 kiwier og 2 bananer

  • Skyl hirsen.
  • Kom hirse, havregryn, mælk og vand i en gryde, og kog ved svag varme i ca. 10 minutter.
  • Lad grøden blive kold.
  • Rør den kolde hirsegrød med skyr
  • Skær kiwier i tern og bananer i skiver.
  • Fordel hirseskyr i 2 skåle og top med frugten.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar