Overnight oats med kanel og frugt

Overnight oats eller køleskabsgrød er blevet populært. Forståeligt nok!! Ingredienserne blandes sammen og sættes på køl natten over. Næste morgen har du utrolig nem morgenmad, grøden er spiseklar og du topper med den ønskede topping. Mælketypen er op til dig. Det kan være komælk, mandelmælk, hasselnøddemælk, kokosmælk, rismælk eller anden form for mælk – du kan også blot udelukkende bruge vand. Som smagsgiver til grøden kan du variere med kakaopulver, hakket chokolade, kardemomme, kokosflager eller revet citronskal.

2 personer
100 g havregryn
2 dl mælk
1 dl vand
1-2 tsk. chiafrø
1-2 tsk. kanel (kan udelades)
Frugt fx æble, pære, appelsin, mango eller blåbær

  • Rør havregryn, mælk, vand og chiafrø sammen i en skål.
  • Sæt låg på og stil grøden i køleskabet natten over.
  • Smagen grøden til med kanel.
  • Fordel i 2 skåle og top med frugt skåret i stykker.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar